divendres, 6 de març del 2015

Pita Kebab

Avui estrenem apartat, menjars del món, doncs bé si una altra cosa em caracteritza, és que m'agrada tastar diferents tipus de menjar. Està clar que d'ençà que m'han detectat celiaquia és més difícil, tot i així, sempre intento fer algun tipus d'adaptació.
El primer plat que us vull presentar és el Kebab, molts pensareu que no en podem menjar degut què, sempre venen dins de pa. Doncs bé, el que jo fai es comprar-me pa de pita sense gluten congelat. Llavors el dia que em ve de gust telefono i demano un plat de kebab mixt (m'agrada més la vedella i el pollastre barrejat) sense salsa i sense patates fregides (a tots els llocs que he aconseguit que m'entenguin no fregeixen les patates de forma independent).
Aquest és el plat que et duen a casa, simplement carn de kebab i amanida.





El pa de pita el passo per la planxa una estona, tot seguit l'obro i l'omplo amb la carn, queda boníssim, aquest n'és el resultat:




2 comentaris: