dimecres, 1 d’abril del 2015

Salsa fàcil per la pasta fresca

Bon dia, com vaig prometre us adjunto la recepta de la salsa que vaig fer per la pasta fresca. La veritat que va quedar boníssima.


Ingredients:
- 300 gr de xampinyons
- 1 ceba
- 1 pot de nata líquida per cuinar
- Formatge ratllat (jo emmental)

Primer es trossegen els xampinyons i la ceba al gust:



A continuació, ho posem tot a la paella amb una mica d'oli fins que la ceba quedi ben doradeta i els xampinyons ben fets, fins que hagin tret tota l'aigua. Durant la cocció afegim un polsim de sal.




Un cop es té fet, s'afegeix la nata líquida i es deixa un parell o tres de minuts més:



Finalment, es col·loca la salsa damunt de la pasta fresca rellena (aquí en podeu comprar) prèviament bullida i s'afegeix el formatge al gust:





Molt bon profit!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada