- 3 ous
- 150 g de sucre
- 75 g de farina especial pastisseria sense gluten
- 200 g de xocolata de pastisseria sense gluten
- 125 g de mantega sense gluten
- Nous
Preparació:
Preescalfem el forn a 180ºC. En un bol batem els tres ous amb el sucre fins que es blanquegi una mica i anem afegint a poc a poc la farina.
Trossegem la xocolata i el desfem al microones, uns dos minuts a màxima potència, també es pot fer al bany maria. Afegim la mantega, prèviament desfeta, i remenem fins que quedi un líquid homogeni.
Tot seguit, tirem la barreja de la xocolata en el bol dels ous i afegim les nous trossejades, col·loquem la barreja en el motlle escollit:
Per acabar, posem el motlle al forn a 160ºC durant uns 45 minuts. Dependrà del tipus de forn. Treure quan la part exterior estigui ben quallada, la part interior ha de mantenir un punt humit.
BON PROFIT!!!!
Moltes gràcies Laia, quini bona pinta.
ResponEliminaMoltes gràcies Dori, Però he de dir que el gust era més bo que la pinta!
EliminaFeliç Sant Jordi :)
Quina pinta!!! Guarda-me'n un tallet :)
ResponEliminaQuan vulguis te'n faig un! :)
EliminaLa vertitat que va quedar boníssim!
Feliç Sant Jordi guapa!!