dimarts, 21 d’abril del 2015

Brownie de xocolata amb nous #sense_gluten

Ingredients:

- 3 ous
- 150 g de sucre
- 75 g de farina especial pastisseria sense gluten
- 200 g de xocolata de pastisseria sense gluten
- 125 g de mantega sense gluten
- Nous



Preparació:

Preescalfem el forn a 180ºC. En un bol batem els tres ous amb el sucre fins que es blanquegi una mica i anem afegint a poc a poc la farina.


Trossegem la xocolata i el desfem al microones, uns dos minuts a màxima potència, també es pot fer al bany maria. Afegim la mantega, prèviament desfeta, i remenem fins que quedi un líquid homogeni.

Tot seguit, tirem la barreja de la xocolata en el bol dels ous i afegim les nous trossejades, col·loquem la barreja en el motlle escollit:


Per acabar, posem el motlle al forn a 160ºC durant uns 45 minuts. Dependrà del tipus de forn. Treure quan la part exterior estigui ben quallada, la part interior ha de mantenir un punt humit.  

BON PROFIT!!!!



4 comentaris:

  1. Respostes
    1. Moltes gràcies Dori, Però he de dir que el gust era més bo que la pinta!
      Feliç Sant Jordi :)

      Elimina
  2. Respostes
    1. Quan vulguis te'n faig un! :)
      La vertitat que va quedar boníssim!
      Feliç Sant Jordi guapa!!

      Elimina