diumenge, 27 de desembre del 2015

PADDOCK LLEIDA

Després d'una bona i llarga pausa tornem amb un nou restaurant que en la seva carta ofereix menjar per a celíacs. Situat en la zona universitària de Cap Pont s'anomena Paddock.

Disposen de pa per a celíacs, elaboren uns bons entrepans:



Unes braves amb 6 salses diferents boníssimes! Us aconsellem que si algun dia aneu a fer patates braves destaqueu sobretot que sou celíacs!



En la seva web hi podeu trobar més informació: Web Paddock

dimecres, 30 de setembre del 2015

SUMMUM



Restaurant vegetarià a Lleida, un lloc on tenen molt coneixement i molta predisposició en quant al tema de la celiaquia. Fan dos tipus de menú diari: menú xic (8€) i menú hungry (10 €).
         Menú Xic:                                                               Menú Hungry:
           Sopa                                                                            Sopa
             +                                                                                   +
Bufet amanides o 2n plat                                                  Bufet d'amanides
             +                                                                                    +
        Beguda                                                                            2n plat
            +                                                                                     +
    Postres o cafè                                                                     Beguda
                                                                                                   +
                                                                                         Postres o cafè

De primer self sevice d'amanida:


Per acompanyar una sopa o caldo (ells us indicaran si és apte):


A continuació, un segon plat normalment a triar entre tres opcions:



I per acabar, un bon postre:



Informació del local:

Horari: Dilluns a dissabte de 9 a 16h
Direcció: Plaça Santa Maria Magdalena, 3
Codi Postal: 25008
Telèfon: 973 103 275
email: summumvegetaria@gmail.com

dimarts, 29 de setembre del 2015

IBERICUS

Un dels meus llocs preferits per anar a esmorzar o berenar a Lleida és l'Ibericus. Uns entrepans de pernil ibèric sense gluten per llepar-se els dits.
Normalment el que faig és demanar-lo, el pago i al cap de 20-30 minutets vaig a menjar-me'l, llavors està acabat de sortir del for i ben calentó!! mmmmm!!!



Els podeu trobar a:



dimarts, 14 de juliol del 2015

Clea Tushé

Avui us vull parlar d'un restaurant que personalment m'encanta, és un lloc molt acollidor, amb una terrassa ideal per aquests dies calorosos, un menjar boníssim i el millor de tot, tenen menjar per nosaltres! Us estic parlant del Clea Tushé.


Els regeix una història molt divertida:



 De l'apartat d'aperitius un dels plats que podem menjar són els nachos amb guacamole i formatge:



 En la seva carta tot tipus d'hamburgueses amb pa per a celíacs:


 
 I finalment, la magnífica hamburguesa:



Informació del restaurant a un sol clic:












dilluns, 6 de juliol del 2015

Avui de celebració! :) #sense_gluten


dilluns, 8 de juny del 2015

Crêperie Bretonne

Després d’una llarga temporada sense publicar res, la veritat que no he tingut massa temps per fer-ho, us mostro un altre restaurant de Lleida on els celiacs podem anar a menjar alguna cosa ben bona. La Creperia Bretonne, lloc molt peculiar de visitar, doncs la cuina és un autobús, els lavabos un camió, tot és molt original.



Tenen un gran assortit de Galettes (crepes aptes per celiacs), a més d'amanides





A més, destacar que l'últim cop que hi vaig anar, molt amablement em varen fer una crepe dolça de xocolata amb la massa de les Galettes.



Us podeu fer seguidors seus a: Facebook Creperia Bretonne

Ubicació: Creperia Brettonne


dijous, 23 d’abril del 2015

FELIÇ DIADA!!

Roses sense gluten


dimarts, 21 d’abril del 2015

Brownie de xocolata amb nous #sense_gluten

Ingredients:

- 3 ous
- 150 g de sucre
- 75 g de farina especial pastisseria sense gluten
- 200 g de xocolata de pastisseria sense gluten
- 125 g de mantega sense gluten
- Nous



Preparació:

Preescalfem el forn a 180ºC. En un bol batem els tres ous amb el sucre fins que es blanquegi una mica i anem afegint a poc a poc la farina.


Trossegem la xocolata i el desfem al microones, uns dos minuts a màxima potència, també es pot fer al bany maria. Afegim la mantega, prèviament desfeta, i remenem fins que quedi un líquid homogeni.

Tot seguit, tirem la barreja de la xocolata en el bol dels ous i afegim les nous trossejades, col·loquem la barreja en el motlle escollit:


Per acabar, posem el motlle al forn a 160ºC durant uns 45 minuts. Dependrà del tipus de forn. Treure quan la part exterior estigui ben quallada, la part interior ha de mantenir un punt humit.  

BON PROFIT!!!!



dimecres, 1 d’abril del 2015

Salsa fàcil per la pasta fresca

Bon dia, com vaig prometre us adjunto la recepta de la salsa que vaig fer per la pasta fresca. La veritat que va quedar boníssima.


Ingredients:
- 300 gr de xampinyons
- 1 ceba
- 1 pot de nata líquida per cuinar
- Formatge ratllat (jo emmental)

Primer es trossegen els xampinyons i la ceba al gust:



A continuació, ho posem tot a la paella amb una mica d'oli fins que la ceba quedi ben doradeta i els xampinyons ben fets, fins que hagin tret tota l'aigua. Durant la cocció afegim un polsim de sal.




Un cop es té fet, s'afegeix la nata líquida i es deixa un parell o tres de minuts més:



Finalment, es col·loca la salsa damunt de la pasta fresca rellena (aquí en podeu comprar) prèviament bullida i s'afegeix el formatge al gust:





Molt bon profit!!!



dilluns, 16 de març del 2015

Pasta Fresca Rellena

Una de les coses que més trobava a faltar en el canvi de dieta, era el poder menjar pasta fresca rellena. Evidentment, si ets manetes i tens temps et pots fer uns bons raviolis al gust tu mateix. Però, com ja us vaig comentar, no disposo de massa temps.

Així, que fa uns dies vaig fer un gran descobriment! Vaig poder comprar uns raviolis de carn i uns d'espinacs sense gluten. 
Raviolis d'espinacs


Raviolis de carn

La veritat, que són boníssims!! Pròximament estrena d'una nova secció al blog de receptes sense gluten on trobareu com els vaig fer jo :)

Els vaig trobar en la botiga: Naturalment bo de Lleida.


I també els podeu trobar al facebook a: