Ingredients:
- 3 ous
- 150 g de sucre
- 75 g de farina especial pastisseria sense gluten
- 200 g de xocolata de pastisseria sense gluten
- 125 g de mantega sense gluten
- Nous
Preparació:
Preescalfem el forn a 180ºC. En un bol batem els tres ous amb el sucre fins que es blanquegi una mica i anem afegint a poc a poc la farina.
Trossegem la xocolata i el desfem al microones, uns dos minuts a màxima potència, també es pot fer al bany maria. Afegim la mantega, prèviament desfeta, i remenem fins que quedi un líquid homogeni.
Tot seguit, tirem la barreja de la xocolata en el bol dels ous i afegim les nous trossejades, col·loquem la barreja en el motlle escollit:
Per acabar, posem el motlle al forn a 160ºC durant uns 45 minuts. Dependrà del tipus de forn. Treure quan la part exterior estigui ben quallada, la part interior ha de mantenir un punt humit.
BON PROFIT!!!!